Kapturzasty 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Twój nick:RaptuXNick podejrzanego:ImpossibleIP podejrzanego:jest na demkuData (dzień, gg:mm) zajścia:23 kwietnia 2014 11:10Twoje demo:http://speedy.sh/zcWJF/Impossible.zipRodzaj czita:wh+aimCzasy podejrzanych akcji:demkoIP /Nazwa serwera:Only DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Troche sie naczekałeś, myślałem że majki zobaczy demko a nie .. Nie mam wersji cs v47 czy v48 i nie moge odtworzyć demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jak by napisał IP jego to by już dawno dostał bana. Ja mam v43 i nie wyświetla mi tego IP zawartego na demku, ale obejrzałem demko i aim 100%. Podeślij jego IP to wyłapie bana. Kolejnym razem pisz normalnie jego IP, a nie "IP podejrzanego:jest na demku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: No to nie ma IP - nie ma bana Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi