Kapturzasty 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Twój nick:RaptuXNick podejrzanego:ImpossibleIP podejrzanego:jest na demkuData (dzień, gg:mm) zajścia:23 kwietnia 2014 11:10Twoje demo:http://speedy.sh/zcWJF/Impossible.zipRodzaj czita:wh+aimCzasy podejrzanych akcji:demkoIP /Nazwa serwera:Only DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Troche sie naczekałeś, myślałem że majki zobaczy demko a nie .. Nie mam wersji cs v47 czy v48 i nie moge odtworzyć demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jak by napisał IP jego to by już dawno dostał bana. Ja mam v43 i nie wyświetla mi tego IP zawartego na demku, ale obejrzałem demko i aim 100%. Podeślij jego IP to wyłapie bana. Kolejnym razem pisz normalnie jego IP, a nie "IP podejrzanego:jest na demku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: No to nie ma IP - nie ma bana Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi