Machique 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: Machique ~ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gofer 3.Admin/Gracz : Gofer 4.Data i godzina: 14.52 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 24 hours , 0 minutes and 0 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : Machique[AMXBans] Reason : ' Resp + 1 he na runde '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 65023864 '[AMXBans] Your IP : ' 37.30.222.207 ' Mam swiadka CruseR. 'a który ogładał mnie jak gram na spect. 6.Opis sytuacji: Runda sie rozpoczeła rzuciłem na długą he dostal tam ktos za ileś dmg więc rzuciłem jeszcze jednego i na kosie jak najszybciej na bs'a nie zdążyłem dojść i buch banik na dzien za ' Resp + 1 he na runde '. PS: Drogi adminie przeczytaj jeszcze raz regulamin zanim zaczniesz dawac bany za takie głupie rzeczy na tak długi okres. Uważam, że ban powinien byc max do 1h - 30 min a nie na cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CruseR. 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Potwierdzam widziałem to zdarzenie dla mnie bezsensowny ban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 powinieneś wiedziec ze mozna tylko 1 he na runde wiec co spinasz? pisalem ze macie 30 s na opuszczenie respa bo ct płakało ze siedzicie na tym respie inni sie posłuchali ale tylko ty siedziales na respie z awp i spamowałes he . ps były ostrzeżenia ale ty na to niereagowałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Żadnego ostrzeżenia nie bylo a poza tym za coś takiego bana się dostaje max na 1h a nie na cały dzien i nie ,,spinam sie'' tylko chcę to wyjaśnic bo w regulaminie nawet nic nie ma o spamowaniu he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 dziwne skoro mozna tylko 1 he na runde to dlaczego jezeli kogos zabije to wypadaja z niego granaty ? jezeli za to jest ban to ten plugin jest zbedny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ma bana za HE na jedną rundę na tym serwerze. HE można zdobyc na ziemi ^ ^ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi