Machique 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: Machique ~ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gofer 3.Admin/Gracz : Gofer 4.Data i godzina: 14.52 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 24 hours , 0 minutes and 0 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : Machique[AMXBans] Reason : ' Resp + 1 he na runde '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 65023864 '[AMXBans] Your IP : ' 37.30.222.207 ' Mam swiadka CruseR. 'a który ogładał mnie jak gram na spect. 6.Opis sytuacji: Runda sie rozpoczeła rzuciłem na długą he dostal tam ktos za ileś dmg więc rzuciłem jeszcze jednego i na kosie jak najszybciej na bs'a nie zdążyłem dojść i buch banik na dzien za ' Resp + 1 he na runde '. PS: Drogi adminie przeczytaj jeszcze raz regulamin zanim zaczniesz dawac bany za takie głupie rzeczy na tak długi okres. Uważam, że ban powinien byc max do 1h - 30 min a nie na cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CruseR. 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Potwierdzam widziałem to zdarzenie dla mnie bezsensowny ban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 powinieneś wiedziec ze mozna tylko 1 he na runde wiec co spinasz? pisalem ze macie 30 s na opuszczenie respa bo ct płakało ze siedzicie na tym respie inni sie posłuchali ale tylko ty siedziales na respie z awp i spamowałes he . ps były ostrzeżenia ale ty na to niereagowałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Żadnego ostrzeżenia nie bylo a poza tym za coś takiego bana się dostaje max na 1h a nie na cały dzien i nie ,,spinam sie'' tylko chcę to wyjaśnic bo w regulaminie nawet nic nie ma o spamowaniu he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 dziwne skoro mozna tylko 1 he na runde to dlaczego jezeli kogos zabije to wypadaja z niego granaty ? jezeli za to jest ban to ten plugin jest zbedny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ma bana za HE na jedną rundę na tym serwerze. HE można zdobyc na ziemi ^ ^ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi