Skocz do zawartości

Skarga na Jimmy

Netsky

Rekomendowane odpowiedzi

.Twój Nick: White Pride

2.Nick admina/gracza który zawinił: Jimmy
3.Admin/Gracz : 
4.Data i godzina: 16:40
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko wstawie jak tylko bedzie hltv
6.Opis sytuacji: Moge dostać warna, ale co tam będę pisał co myślę
Jimmy zwykłe nsowskie gówno które dostało flagi za to, że płaci składki
Jak tylko będzie demo z hltv pokaże jak cziter sobie grał modelowo a on wraz z nim..
Pisałem na admin sayu to otworzył dziurę i coś tam rapował, że on też sobie musi pograć, więc skoro ktoś zgłasza czita a on musi pograć to po chuj mu te flagi? po 7 rundzie wszedł na specta i nadal nie widział typa z esp. także nie wiem jak wy przeprowadzacie te nabory i jak oni ściemniają ze znajomościa się na tym stanowisku. Bindowanie amxmodmenu to nie wszystko..
kicknał mnie "Ogarnij pecyne" kick bez powodu zobaczycie na hltv dopiero jak po kicku nadal grał napisałem mi wprost, ze jest gównem to mnie zbanował na 3h.. 
Ale fakt jest taki, że ja właśnie ide na trening wróce za 4h bana nie będzie a w składzie nadal będą takie zera. Wstyd..

jak wrocisz to dam Ci kolejnego , po 1 to mialem kilka skarg na kilku graczy a ze jestem sam to sie raczej nie rozdziele a po 2 nie ubliza sie adminowi :) i przypominam Ci ze za te Twoje gimbazkie texty jak wrocisz poprawie na tydzien :)

A ja Ci powtórze jesteś za słaby!!!
Kurwa type nie kompromituj się miałeś kilka skarg nie ode mnie? czyli ktoś oprócz mnie też pisał i nadal grałeś? "Bo ty się nie rozdzielisz?"
Ns z 4 postami wraz z tą wypowiedzią został adminem? hahha

*Obrażanie: W zależności od obrazy 1h - 1 dzień ( W przypadku obrazy admina, może być do 1 tydzień )

Co do tematu, bana dostałeś na własne życzenie. Admin też człowiek, może być zajęty, może popełniać błędy, ale to nie daje Ci prawa obrażania go.

Co do Twojego zgłoszenia na serwerze, fakt, powinien zareagować...

Co do tematu, bana dostałeś na własne życzenie. Admin też człowiek, może być zajęty, może popełniać błędy, ale to nie daje Ci prawa obrażania go.

Co do Twojego zgłoszenia na serwerze, fakt, powinien zareagować...

Kolego konto na tym forum założyłem bo admin po 1 rundzie mi zrobił ssy..

moje 16 postów opiera się o byle jakich adminów na tym serwie.. ja rozumiem, że płacą składki, ale nikt na dłużej nie zabawi tu skoro jest taki skład..

Cziter który latał odpalony do tej pory nie wyłapał bana bo Jimmy mimo specta nie poradził sobie z nim mimo, że wysyłałem nick na admin sayu..

Ja mam mało czasu spędzonego na serwerze tym myślę, że mniej niż na forum.. moim zadaniem jest wejście karanie i wyjście, ale zazwyczaj przez takie gówna jak on dostaje bana. A to, że jest admin to nie powiedziałbym.. ranga jedynie powoduje, że jest "adminem" bo tak to jest zwykłym nieogarniającym nsem

chlopie co Ty sie tak unosisz mysilisz ze latwo samemu ogarnac 30 osob przy czym zawsze znajdzie sie kilka ktore za kazdym razem gdy zostana zabite spamuja na u@ banuj go banuj go ... , jestes taki zajebisty to napisz podanie zobaczymy jak sobie poradzisz co do jimmiego nie mam zadnych zastrzezen bo jest najaktywniejszym ze wszystkich adminow na dd2

chlopie co Ty sie tak unosisz mysilisz ze latwo samemu ogarnac 30 osob przy czym zawsze znajdzie sie kilka ktore za kazdym razem gdy zostana zabite spamuja na u@ banuj go banuj go ... , jestes taki zajebisty to napisz podanie zobaczymy jak sobie poradzisz co do jimmiego nie mam zadnych zastrzezen bo jest najaktywniejszym ze wszystkich adminow na dd2

Tak jestem zayebisty :) Ukłoń się.. 

A co do mojego poradzenia sobie to mi dużo nie trzeba żeby zobaczyć czy ktoś ma esp.. Tutaj niektórzy admini dema rozpisać nie potrafią

A ty kolego sympatyczny nie zalizuj bo podanie napisał wczoraj ma 4 posty a Ty mówisz, że jest najaktywniejszym adminem.. od wczoraj do dziś to stwierdziłeś czy o co chodzi?

a co do ogarniecia 30 osób ja wole grać gdybym chciał flagi było by to równoznaczne, że podjął bym się próby pilnowania serweru.

Zrozumcie kurwa gracz na admin sayu podpowiada adminowi, ale nie ma takiego obowiazku to admin powinien sobie poradzic.. wiele osob nie rozumie tego myslicie, ze bycie adminem to granie i mozliwosc banowania.. a jak przychodzi co do czego to demek rozpisac nie potrafia jak banuja.  

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Zamykam, brak dowodów. Następny razem pisz spokojnie.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności