MMa 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam mam taki pomysł , bo widzę że w sieci nie ma moda "JailBreak" A takie serwery są dużo popularne według mnie. Nie wiem co o tym -_- czy on by załatwił serwa a ja opiekun i bym zrobił go na cacy i w 2 dni bym go sam rozkręcił. Od razu mówię , ten JailBreak to nie byłby jakiś .. taki jak inne sieci mają. Silnik sam bym profesjonalnie zakodował i sam modele osobiście bym zrobił i zabawy. Wypowiadajcie się o tym , bo sam miałem kiedyś sieć popularną i z niej silnik zachowałem z JailBreak'a więc bd git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Chęci dużo a w portfelu motylki latają ;] Rozkręci się diablo mod to można pomyśleć o kolejnym serwerze Wątpię, że na chwile obecną nie ma funduszy na kolejny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Pisz do H@ sieci w takich sprawach. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi