Jarosz ? 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nick: Szalony Grabasz {001} Jarosz ?Link do SSów: niestety nie mam nie zdążyłemWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 58 minut i 7 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : Szalony Grabasz { 001 } Jarosz ?[AMXBans] Powod : ' dzialko '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1423579581 '[AMXBans] Twoje IP : ' 178.36.225.165 '[AMXBans] =======================================Serwer: ##4[RESET] [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] (zm_killdust)Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=23906 Dodam ban za dzialko ale pierwszy raz uzylem i powinno byc jakies ostrzezenie moim zdaniem a nie odrazu ban 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramnachaju^ 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Może miał powód ci dać Admin bana:) blisko respa dawałaś działko, a teraz chcesz się wyminać od Bana że pierwszy raz uzyłeś działka itd. Nie wiem,jaka tu administracja,ale mnie bys tak nie wykiwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi