Gepard. 24 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Typ Pracy: - Avatar Wymiary: - Taka jaka musi być potrzebna na forum Render, Stock: - Dragon Ball Z Napis/y: - by Gepard Tematyka: - Dragon Ball Z (Najlepiej Trunks lub Android 18 ) Kolorystka: - Kolory pozostawiam tobie Inne: Zrób jak najlepiej a masz u mnie szacun I tak dam okejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie robie napisów"by gepard" bo to jest zwyczajna chęć podszycia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A samo Gepard? Tak jak Lafiryndo ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DioXide 2 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 DIoXide to że sobie zapisałęś obraz i pozmieniałeś parę żeczy to nie znaczy że to wezme... I nie chodziło mi o VEGETE (w sensie że tak jak ma lafiryndo (całość) tylko chodziło mi o napis ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To jest zlecenie darmowe więc nie spodziewaj się epickich prac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ale nie można kopiować czyiś dzieł spodziewałem siętego od ciebie lub od innego grafika :< A nie pierwszego lepaszego świeżaka co kopiuje czyjes prace-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DioXide 2 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Gepard, nawet nie wiedziałem jakie ma ten koleś ;D A to, że jest Vegeta to jest czysty przypadek ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A może coś ode mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi