Prof3sKa 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nick:Prof3sKaLink do SSów:http://speedy.sh/fvZHk/de-westwood0000.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Prof3sKa[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 179928 Serwer:Bf2+ffa Jeszcze jedno podczas robienia mi ss-ow wystapila nagla zmiana mapy z mapy de_westwood na mape de_dust2002 i zrobiono mi tylko 1ss-a wiem ze da sie to sprawdzic i prosze o szybkie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 mniejsza o screeny, ale modele broni jak i graczy są zmienione. Czyli brak UB. Może cie uratować opiekun lub H@, jeżeli powie że ma być UB - będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prof3sKa 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jezeli chodzi o modele broni i skiny to pobrałem takiego cs-a moge wyslac linka i to jest chyba cs jakiejs serwerowni moge podac linka do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: opiekun zadecydował o UB, więc UB. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi