Shanell 1 787 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Typ Pracy: SygnaturaWymiary: Takie jak na forum.Render, Stock: -Napis/y: Shanell + Cs-Classic.plTematyka: Motoryzacja, a szczególnie motorki. <3Kolorystka: Fiolet, który może zmieszać się z białymInne: Jeśli istnieje możliwość to poproszę motocyklistę - oczywiście ubranego w kask itp. xd Nagrodzę nawet lajkami xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DioXide 2 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 - ^.* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sory że nie ma zmieszanego białego z fioletowym, ale niemogłem niczego fajnego dobrać ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 coś ode mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Odświeżam. Może znajdą się chętni. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nooo to coś ode mnie też Jak lipa to pisz Mam jakieś tam pomysły jeszcze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak zainteresowania Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi