CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Siemka, mam problem po resecie CS. Dzisiaj coś mi się stało, że nie mogłem poruszać się w tył i na boki i ostatecznie postanowiłem ponownie zainstalować CS, link: http://forum.cs-classic.pl/topic/9171-download-counter-strike-16-non-steam/ |||||||||||||||||||||||||||coś się jednak zmieniło :/ otóż po wejściu na serwer od razu poczułem, że gra nie jest taka sama, zdecydowanie wolniej "skakałem". Mając 290 kondycji osiągałem jedynie 400 speeda podczas gdy wcześniej przekraczało 600 :/ nawet po wpisaniu "fps" wciąż miałem jedynie 400 prędkości... Resetowałem staty aczkolwiek dalej po zainwestowaniu 300pkt biegłem wciąż niestosunkowo do pkt :/ za wolnoooo.... Nie wiem co mogło się stać, komendy na rate, fps itp. bodajże wpisałem te same po instalce więc nie wiem :? Myślałem, że serwer obniżył prędkosć graczy ale inni biegli zdecydowanie szybciej... czekam na pomoc pozdrawiam EDIT: Dodaję zdjęcie aby wam pokazać, że nie ważne ile dam w kondycję zawsze osiągam 400 tak jakby mi się staty nie liczyły... Przyśpiesza jedynie gdy skaczę ale to wiele nie daje... :/ LINK: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e43f8f81d1a0b8b4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dziwna sprawa powiem szczerze Próbowałeś kliknąć kilka razy klawisz "Q" ? Ja czasem też mam tak i gdy kliknę kilka razy "Q" to mi pomaga Zobacz i daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 cl_fowardspeed 999 i biegasz normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Rzeczywiscie, cl_forwardspeed mialem na 400 ustawione. Komenda Dawcia pomogla, post do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi