Mudzin 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 1. Nick:Ejtek 2. Imię:Przemek 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10)dobre 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie)tak 6. Składka(Tak/Nie):nie 7. Link do swojego GT**:skladam podanie na telefonie i nie moge znalesc 8. Reklamy sieci*:nie ma 9. Opisz: Siebie:*Kulturalny, mily, zabawny 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):Steam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: 5h 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: 9-12 18-21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Na nie -h na forum i serwerze -brak reklam i linku do gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Na Nie . -Brak reklam -H na serwie i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Non-Stop_BDG 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Na NIE.Jak się zgłaszasz to wypełnij dobrze to podanie,a zrobiłes to tak tylko żeby spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Hm ile jeszcze ma być takich podań o ADMINA jak niedawno zacząłeś grać i nagle podanko złożone a to moje namiary na admina okey..... *Po pierwsze nie masz REKLAM. *Po drugie posiadasz STEAM - (A to jest ważne).- Z tym się zgodzę posiadasz jedno z mojej listy. *Po trzecie mało godzin na FORUM... *Po Czwarte nie wiem że ty ogarniasz AMX 8/10. *A Po piąte masz za mało godzin przegranych. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jestem na nie, konto dla podania, brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie , nie chodzi mi o jakies godziny na forum bo to jest slaba argumentacja , ale jestem na Nie bo swierzak i juz sie pcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 świeżak na serwie, odpada. Nie Poza tym chyba VIP'a nie masz co wiąże się z brakiem składki i kłamstwem w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi