aver 1 488 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nick: **--Fiku--**Link do SSów: Nie mamWycinek z konsoli(bez IP)*: - http://scr.hu/1kvf/2dt9gSerwer: #6 CoD Nowe klasyLink do bana: - Banuje mnie za jakiegos [NeoBas] Wpisałem na say: amx_language i mnie banuje jak wchodze na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dostałeś bana za cheat keya od czekaj 2 godziny i graj dalej.Są to zakazane klawisze, które włączają lub wyłączają czity.(czy coś w tym stylu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie da rade wczesniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi