GokU. 6 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 1. Nick: GokU.2. Imię: Adrian3. Wiek: 19 (rocznikowo)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10): 5,5/10 (nadal się uczę)5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Steam7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/GokU./193.33.177.87:27051/8. Reklamy sieci*: http://www.mpcforum.pl/topic/1194895-ffabf2-cs-classicpl-32-odznaki-pukawkapl/9. Opisz: Siebie:* Mam na imię Adrian, mieszkam w woj. Mazowieckim, w miejscowości Radom. Jestem miły, ambitny, pomocny, zdyscyplinowany gdyż ukończyłem właśnie LO o profilu wojskowym. Interesuję się sportem głównie sztukami walki, dlatego też trenuję Kick Boxing. Mój staż w CS to 4 lata.10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Steam11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Dziennie to z 5h.12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: 12-15, 18-23 (a nawet i dłużej) skończyłem szkołę więc w weekendy jak i w dni robocze gram o tych samych godzinach. Na forum spędziłem zaledwie 4h ale to się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 amx to kwestia 10minut wiec mysle ze ogarniesz, no i duzy plus za godziny w ktorych grasz wiec jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Na Tak. +Steam +wiek , godziny w których jesteś na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 tak jak vernon mówi, poducz sie amxx. Do podania na tak, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tak Ogarnięty Często widać go na serwerze Miły dla adminów i graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduniu 3 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Na Tak + za Steam + za godzieny na serwie - za Posty ale to jest Do nadrobienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja jestem na tak. Często jest na serwerze, dużo godzin. Mimo wszystko chcesz zostać adminem, ale niepokoi mnie twoja aktywność na forum. ;> Co do amx idzie się poduczyć. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Wymagania są spełnione, często na serwerze, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czekam parę dni na poprawę aktywności na forum. Jeśli poprawisz będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GokU. 6 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ok nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Na tak. Steam Wiek Długo siedzi na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruceLee 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 +dlugo siedzisz +staz +steam +wiek -amx -czas na forum -posty Masz małe TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snape_s 5 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Na male TAK, - 1 reklama z napisem x -Forum Słabo -za to siedzisz na serwie,a to ważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wymagania spełnione. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na pw/gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi