Mudzynek 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Mudzynek 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bruno 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: około 16 : 00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Bruno. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mudzynek [AMXBans] Powod : ' masz sb ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.205.223.212 ' [AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji: Za sb daje bana permamentnego , z czego ja wiem ze powinien dać na 5 minut . (Każdemu daje perma za sb) oczywiscie proszę o UB'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja bardzo cię przepraszam miało być na 5 min tylko mi się klawisze pomyliły jeszcze raz Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi