Mudzynek 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Mudzynek 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bruno 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: około 16 : 00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Bruno. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mudzynek [AMXBans] Powod : ' masz sb ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.205.223.212 ' [AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji: Za sb daje bana permamentnego , z czego ja wiem ze powinien dać na 5 minut . (Każdemu daje perma za sb) oczywiscie proszę o UB'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja bardzo cię przepraszam miało być na 5 min tylko mi się klawisze pomyliły jeszcze raz Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi