Mucha 71 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Imię:DawidWiek:16Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): około 10 dni Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp):się zobaczy pomogę we wszystkimZnajomość z większością użytkowników:na pewno i to na wysokim poziomieDlaczego ja? Dlaczego nie chciałbym spróbować i zobaczyć jak mi pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moim zdaniem na chwile obecną zajmij sie Codem.. Masz opiekuna... Masz duzo roboty.. Krypton sie nie roztroi .. :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie jestem na NIE. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi