Semi 1 260 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Imię: Mateusz Wiek: 15 Kontakt: "semigamerpl" - steam, "pansemiasty" - skype , "GG" - na forum Twój nick na TS3: Semi. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Bo tylko tutaj przesiaduję i tylko tutaj gram. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Wydaje mi się że 10/10 Na pewno z Kryptonem A z -_- trochę słabiej bo coś ostatnio dawno z nim rozmawiałem . Ile czasu spędzasz na TS3: Zawsze jak mam włączony komputer. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie ;p Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10/10 Mogę pomagać w ustawianiu permisionss itp. Miałem tutaj server/y ts (tutaj czyli na csc) Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Ogromne nie chce się przecenić i powiedzieć że maksymalne ale naprawdę duże ^^ Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak //Podanie na ADMINA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) na nie -denerwujesz wszystkich swoim botem -mało siedzisz na ts Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Krypton BOT jest na osobnym kanale jak nie chcesz to nie wbijaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jak dla mnie na razie na nie - nie widzialem Cię ani razu( ostatnio mało siedzialem bo mialem male problemy techniczne ) chyba ze jestes kiedy mnie nie ma ;P -teraz juz wiem kogo ten bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Sorka semi ale nie Masz DJ, więc niektórzy chcą posłuchać muzyki a ja wbijam na kanał słucham słucham i nagle muzyka nie leci tylko jakieś gówna drą ryj ( za przeproszeniem ) xddd do tego słaba aktywność, wypowiadasz się we własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: SERWER JEST PUSTY Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi