Legenda123 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: Legenda 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3lu 3.Admin/Gracz : 3lu 4.Data i godzina: 5min temu 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): brak 6.Opis sytuacji:Pierw 3lu wyzywa się z jakimś typkiem od cipy nastepnie po 7 knife mnie zaraża coja napisałem "japiertole" a nie japierdole kup sobie okulary chyba nastepnie dostałem kicka napisałem że jest zerem a on dał mi bana na 3h za obraze admina a to jak już nie jest obraza wyraziłem swoja opinie więc ban niesłuszny a jak już ban pierw 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Bez Dowodów Zaczołeś go wyklinać bo byłem przy tym np:weź zdupcaj pedale,zaraz idzie na ciebie skarga jak mi dasz bana Ps: JA BYM DAŁ BANA DODATKOWO NA 2 DNI.......... Za Oskarrzanie Dobrego Admina O Coś Czego Nie Zrobił Ogarnij Się ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kolego...a umiesz robić screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na początek Legenda - bardzo konfliktowy gracz, robi problemy tam gdzie ich nie ma, wyzywa bezpodstawnie, 3lu - doświadczony admin, nie mam zastrzeżeń. I nie myl pojęć między wyrażaniem opinii i obrazą. Jak dla mnie ban słuszny, a skarga bezpodstawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda123 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 spontan a ty skąd wziałeś tez bajeczki może ty daj dowody że tak pisałem a nie wymyślasz żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Skoro wnosisz skargę jesteś zobowiązany do pokazania dowodów, dopiero gdy je pokażesz inni są zobowiązani podjąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Legenda zapomniałeś dodać jak na u@ Mnie obrażałeś.! Zaraziłem cię napisałeś "japierdole" Więc dostałeś kick jako ostrzeżenie, Wbiłeś ponownie i co? Zaczoleś obrażać. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi