Mandarynkowy Potwor.! 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nick : Mandarynkowy Potwor.! Link do SSów: Brak , nie zostaly zrobione.Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mandarynkowy Potwor.! [AMXBans] Powod : ' Przeklinanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 69472793 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.8.75.199 ' [AMXBans] =============================================== Serwer: Only De_Dust2Link do bana : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=24946 Witaj znowu sprawa taka sama jak wczesniej staty 7/1, 5 hs siadlo z m4 i Ban Perm BEZ ss... Reason Przeklinanie O_o jak ja nie urzywam mikrofonu bo gadanie rozprasza w grze. Prosze o szybkie UB i mam nadzieje ze w ciagu 24h nie bedzie 3 smiesznego bana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 dostales bana ,ja sie pomylilem bo przez przypadek nacislem 4 w amx czyli przeklinanie,a mialo byc czitowanie bo latales na aimie.temat zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 jerzy ale dowód musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynkowy Potwor.! 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kto ci dal admina jak nie odruzniasz Aim-bota od dobrze grajacego gracza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 akurat umie odroznic jestem dobrym adminem na tym serwie juz kupe czasu,bez powodu bana bys nie dostal,byl jimmy tak samo moze potwierdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynkowy Potwor.! 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 przed wjeba**em perma masz obowiazek wejsc na specta i obejrzec gre podejrzanego, a nie banujesz bo ktos cie ubil.... Czekam na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jerzy demko albo HLTV. Bez dowodu on dostanie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynkowy Potwor.! 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jakos wczesniej gralem z Jimmim po pierwszym ub. Nie masz prawa banowac bez dowodów! powinni ci za to odebrac admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynkowy Potwor.! 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No zapomnialem o HLTV , teraz pobieraj demko zapisz sobie gdzie sie zaczyna moje karanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie spam bo ci zamkne temat, admin wstawi dowód sie zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 bylem na spekcie cie obserwowalem i skoncz juz bo nabijasz posty tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynkowy Potwor.! 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To co teraz? zostalem zbanowany bez-podstawnie i mam teraz czekac az cos wykombinuje Mr. Admin zebym nie dostal ub?. Nie dziwie sie ze wychodza mi takie akcje jak wytluczenie 7 ct na srodku 15 pestaki jak co lepsi gracze dostaja banya zostaja same Ulungi/swierzaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów - UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi