Hubix11 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nick:Hubix11Link do SSów:Brak ss'owWycinek z konsoli(bez IP)*:Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Hubix11 [AMXBans] Powod : ' skrypty ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1607021426 ' Serwer:DR Cs-classic.pl Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=24874 Zbanowany przez Ilonez To nie były skrypty tylko klasa Baczek. Proszę o szybkie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To były skrypty mianowicie autoduck. Gracz sam się przyznał do stosowania skryptów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubix11 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Owszem,ale wtedy nie pokazywałem,że mam autoduck'a. Poza tym,admin SZERMAN wcześniej gdy jeszcze grał powiedział,że zrobił rekord na mapie bez używania autoduck'a. Więc wtedy jeszcze był chyba dozwolony. Oraz nie tylko ja go posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubix11 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A tak w ogóle autoduck to nie skrypt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A autoduck to skrypt. 2.7 Skrypty - Perm // http://forum.cs-classic.pl/topic/2040-regulamin-serwer%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubix11 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autoduck to nie jest skrypt. Wiele ludzi może to potwierdzić. Nawet pytałem się na innym serwerze czy autoduck to skrypt. Wszyscy pisali,że nie to tylko bind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No to wprowadzili cię w błąd i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubix11 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tak tak,bo tylko ja go posiadam. Po za tym Ilonez skąd mogłaś wiedzieć,że mam jak nawet nie pokazywałem,że mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Autoduck to skrypt. Sam się przyznałeś do używania wyżej wymienionego skrypta. Brak UB. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi