Katarzyna W. 10 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Nie mówcie, że jesteśmy aż tak biedni, że na konkurs raz w miesiącu nas nie stać... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snape_s 5 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Może podsuniesz jakiś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jak przyjdzie pora to będzie konkurs Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja moge zaoferowac steama do wygrania, niestety nie posiada on gry cs 1.6 ale są inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 może będzie konkurs na 2 latka sieci 1 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie mówcie, że jesteśmy aż tak biedni, że na konkurs raz w miesiącu nas nie stać... Przepraszam cię bardzo, ostatnio konkurs był od lutego do końca marca. Poszło w ręcę ponad 15 Gift'ow do CS:GO. Wystarczy na razie, nie będę robił dużych konkursów co chwile, nie mam tyle kasy. W tym miesiącu kasa poszła na inne rzeczy, żaden z was nie pomaga w zbiórkach na reklamy, itd. to czemu ja mam robić co chwile konkursy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja dam kase na jakas fajna nagrode dla graczy z ffa. Moze cos ze SteelSeries? Mysle o jakims konkursie za aktywnosc. Moze w ciagu miesiaca 20 h przegranych i 5-10 SENSOWNYCH postow na forum. To moja propozycja odnosnie FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Damian pomysł dobry, ale wydaje mi się, że zaraz połowa graczy ZM,DR,COD dla samego konkursu przejdą na te 20h na ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi