Lafiryndo 7 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Lafi ( R ) yndo. ==== Zbanowane IP : 188.33.197.198 ==== Admin : isovsky.! ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 04/28/2014 - 19 : 36 : Chciałem wstawić ss`y które "miałem zrobione" ale ich nie mam ;/... Zrobiłem tak samo jak w tym poradniku http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ i nie znalazłem ani jednego ss`a. Może admin zawinił i zapomniał zrobić ss..P.S.isovsky miałem oko khalima dla gwoździ ścisłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz do -_- Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi