CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Siema, jak niektorzy moze pamietaja w poscie "cos nie tak ze statami" wspominalem, ze reinstalowalem cs z powodu braku mozliwosci chodzenia do tylu i na boki, aczkolwiek niebbylo to motywem przewodnim postu. Chcialbym sie teraz do tego odniesc poniewaz grajac dzis w cs zauwazylem, ze ponownie mi sie tak robilo po komendzie fpsback zas gdy wpisywalem fps bylo ok nie wiem czym jest to spowodowane ale zglaszam moze nie ja jedyny tego doswiadczylem pozdrawiam, have a nice day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 fps to komenda która ustawia ci wszystko pod jak największą ilość fps, w tym też chyba jest cl_forwardspeed który kolega Ci podał w tamtym temacie. fpsback cofa wszystkie te komendy wraz z tą cl_forwardspeed do 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 A nie powinna cofac ponad to co bylo przed wpisaniem "fps" bo przed wpisaniem na pewno nie mialem cl_forwardspeed na 400 wiec zamiast cofnac mi po fpsback to moich poprzednich ustawien zmienilo mi na "zle" przez, ktore musialem az pytac na forum o pomoc nie wiem jak dzialaja pluginy ale ten wiec jest niedopracowany i pasuje go edytowac aby nie zmienial gry w nieprzyjemnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Możliwe że jest problem u Ciebie w configu.Ja testowałem /fps i /fpsback i u mnie działa bez zarzutu.Problem musi leżeć po twojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 tlTylko czasem mi sie psuje. Zazwyczaj normalnie dzialaja komendy a CS mam pobranego waszego Nie wazne... Przynajmniej juz wiem jak naprawic post pewnie do zamkniecia bo nic nic wiecej do wniesienia nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi