CruseR. 2 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Można ulepszyć vipa trochę że za zabicie w ciało to 5 hp a w głowę 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Już ja to próbowałem ale nic z tego. Za twardo stąpają po ziemi ale i tak jestem zeby w cialo tez dostawać dodatkowe hp np. 10 w ciało i 15 w head. Urozmaiciło to by praktycznie na ,,maxa'' vipa czym by wiecej osob kupowało vipai większe zyski dla serwera, serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Już ja to próbowałem ale nic z tego. Za twardo stąpają po ziemi ale i tak jestem zeby w cialo tez dostawać dodatkowe hp np. 10 w ciało i 15 w head. Urozmaiciło to by praktycznie na ,,maxa'' vipa czym by wiecej osob kupowało vipai większe zyski dla serwera, serwerowni moze i wecej osob by kupilo vipa ale normalni gracze by pouciekali wyobraz sobie ze przez runde zabijasz z 8 graczy czasem tak jest mialbys ok 200 hp jak na jakims cod modzie bez sensu , masz +10 za hs powinno wystarczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 SIEĆ SERWERÓW VIP jest dobry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi