JumperPL 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Mam pytanie co zrobić żeby NIE mieć zmiennego ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Skontaktuj się ze swoim dostawcą internetu, zadzwoń i zapytaj czy są w stanie zrealizować taką usługę. Zapytaj o stały adres ip, na pewno Ci pomogą, tylko kwestia, czy będzie to odpłatne czy nie ^^ good luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jumper, zmień dostawce internetu. Neostrada ma zmienne, możesz sb wziąć np.. radiówke. Nick, aa...? to niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jumper, zmień dostawce internetu. Neostrada ma zmienne, możesz sb wziąć np.. radiówke. Nick, aa...? to niepotrzebne. Niestety mam umowe na rok nie moge jej zerwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Skontaktuj się ze swoim dostawcą internetu, zadzwoń i zapytaj czy są w stanie zrealizować taką usługę. Zapytaj o stały adres ip, na pewno Ci pomogą, tylko kwestia, czy będzie to odpłatne czy nie ^^ good luck Nick dzwoniłem usługa płatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jednorazowo czy miesięcznie ? Ile sobie zawołali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jednorazowo czy miesięcznie ? Ile sobie zawołali? Miesięcznie 15 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 15 zł to nie majątek, a Twoje problemy załatwi, no nie ? : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 No sorry ale wole zapłacić ok 28 zł za cs 1.6 na steamie niż płacić 15 zł miesięcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nie mówiłeś nam w jakim celu jest Ci to potrzebne : p przeczytaj 1 post ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wiem ale i tak nie płaciłbym 15 zł miesięcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 I tak nie byłoby różnicy jakbym ci to napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerveza 0 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Zrób sobie drugiego kompa pod który będziesz miał radiowy internet. Np Ja tak mam. 3 komputery w domu. 2 podpięte pod radiowy i jeden pod neostrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi