Katarzyna W. 10 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 1. Nick: Katarzyna W. 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 27 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10)- średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie) jest 6. Składka(Tak/Nie): przelew 7. Link do swojego GT**: http://www91.gametracker.com/player/Katarzyna%20W./193.33.177.101:27156/ 8. Reklamy sieci*: nie 9. Opisz: Siebie:* Witam, jestem Adrian z Tych, mam 27 lat. Pracuje od 8 lat na produkcji, obecnie na stanowisku zastępcy team lidera 8-osobowej grupy. W wolnych chwilach lubie posłuchać dobrego hard techno, Łez, Myslovitz...Aplikuję na admina, bo brakuje nam na serwerze często grających adminów w szczególności z rana. 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Steam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: 2-8 h dziennie, z resztą tak jak widać mnie na serwie. Gdy tylko znajde czas- gram. 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: pracuje na 3 zmiany- tak wiec obecny jestem w tygodniu o różnych porach, w weekendy najczesciej od 8-14 potem około 22-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapturzasty 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Małe TAK -amx, brak reklam +steam, wiek, składka, ilość przegranych godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na tak Składka+ Przegrane godziny+ Wiek+ Steam+ Amxmodmenu jest banałem więc powinien ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valen 0 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na tak -steam -długo gra na serwerze -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jestem na tak-bardzo długo gra na serwerze-ogarniety-wiek-posiada steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja rowniez jestem na wielkie tak, a powody podane wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machique 2 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Również jestem na duże TAK, ponieważ wymagania spełnia oraz gra rano a takich admów trzeba jak najwięcej którzy grają rano i wieczorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi