TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 1.Twój Nick:TylkoCzystaMaria /A/<3 2.Nick admina/gracza który zawinił: z mojego doświadczenia xuden , kill 3.Admin/Gracz : xuden , kill 4.Data i godzina: dzis wczoraj od ostatniego czasu 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie mi wystarcza 6.Opis sytuacji:ja mam już dosyć co to jest za admin który zmienia sobie mapki w zależności od humoru ? ... jest dobra mapa wchodzi sobie albo kill albo xuden jak mu sie nie podoba mapa to juz vote czy zmiana i propozycje mapek i zmienia no weźcie się ogarnijcie a nie bo założę się ze wielu graczy zaczyna to denerwować... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Po pierwsze nie zmieniam sobie tak o mapek po drugie nie gralem wczoraj zmieniam tylko gdy jest dużo ludzi na serwie wiec pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^Chiński Talib^^ 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja w sprawie Xudena jestem za, a w sprawie kill'a przeciw tej skardze. Kill nie ma zadnych "swoich humorow" tylko bylo w czasie vote 20/25. była mapa fy_pool_day. Po 2 kill nie zrobil "changelevel np.de_eldorado" tylko zapytal ludzi o zdanie. Maria nie rob niepotrzebnego fermentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 sprawdze logi kto sie bawi, poleci ostrzezenie nie pomoze, to bedzie wylot nie dosc ze z serwerem mam problemy to napewno z adminami miec ich nie bede, szansy macie 2. Bawienia sie mapami nie tolerowalem i nie bede tolerowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi