Deminer84 9 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Imię: Michał Wiek: Aktualnie mam 15 lat Nick na ts3: Deminer84 Czy posiadasz sprawny mikrofon: Oczywiście, że tak Czy przeszedłeś mutacje: Na razie nie, ale jeżeli będzie to potrzebne mogę zrobić skan legitymacji. Czy posiadasz jakieś doświadczenie: Tak, byłem moderatorem na ts3 ip mogę podać administracji podczas rozmowy, aby sobie sprawdziła. Posiadałem również swój serwer ts3. Czy jesteś adminem na innym ts3: Nie Ile możesz siedzieć na ts3: Na ts3 mogę siedzieć tak około 12h dziennie. Dlaczego akurat ty: Chciałbym zostać jednym z administratorów na serwerze ts3, ponieważ umiem robić nowe kanały na ts3, potrafię również dawać rangi. W zasadzie chciałbym pomagać użytkownikom tym, którzy jej potrzebują. Dziękuję i pozdrawiam całą administrację serwerowni Cs-classic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na nie Konto do podania Brak aktywności Pierwszy raz cie dziś widziałem na ts'ie Krótko, brak jakichkolwiek wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na nie. Brak wymagań Na tsie możesz siedzieć 12h, a kiedy do szkoły chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja jestem na nie, na ts nie widziałam Ciebie ani razu, a na ts jestem codziennie. Utworzyłeś tylko konto dla podania, udzielaj się trochę, bo nic samo nie przychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 na nie -dopiero wczoraj dołączyłeś do nas na ts -konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No cóż wychodzi na to,że się mi nie uda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Prosilbym o dostanie okresu próbnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie wypowiadaj się we własnym podaniu Brak wymagań 0 aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Brak wymagań. + wypowiada się w własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: SERWER JEST PUSTY Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi