CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 1.Twój Nick: CiapatyMurwa 2.Nick admina/gracza który zawinił: DawiciOo 3.Admin/Gracz : DawiciOo 4.Data i godzina: 21:35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65d43760c0f2bbe8.html 6.Opis sytuacji: Zauważylem dodatkową literkę "I" w nicku oraz brak Steama wiec zrobilem ss z konsoli Nie wiem o co chodzi ale gdy napisałem na u@ aby upewnić się czy to DawciOo ktoś pisał na amx_csay, ze Siom chociaż Sioma nie było na serwie jak widać na SS. Nie wiem... Lagi miałem niemożebne bo komp mi się przegrzał-11lat już ciągnie staroć a potem wyszedłem z serwa i nwm co dalej, czy był tam Siom czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Tak to byłem ja i ja pisałem na say@ Zbanowałem podszywkę Dawcio Myślę że można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi