AmY 3 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Twój nick:[A]mY*Nick podejrzanego:ZduniuIP podejrzanego:31.182.71.71Data (dzień, gg:mm) zajścia:pare minut temuTwoje demo: http://speedy.sh/ypEK5/zduniu.demRodzaj czita:Wh - AntyfleshCzasy podejrzanych akcji:Trzeba obejrzeć całe demkoIP /Nazwa serwera:bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Siwy ogarnij to demko bo nie mam mapy fy_snow_boom_blood.bsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduniu 3 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Siwy ogarnij to demko bo nie mam mapy fy_snow_boom_blood.bsp Jak grałeś na tej mapie to Ci się odtworzy. Antyflesh,stwierdziłeś to po tej 1akcij co Soota zabiłem,Tego flasha była już końcówka i spokojnie było go widać A po zakończeniu robienia mi demka Admin Soot zrobił mi ss'y które już wstawiłem i nie miałem wh! Edytowane 1 Maja 2014 przez Zduniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmY 3 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nie chce mi się edytować posta Up , więc się wypowiem . To jest niewiarygodne żebyś miał takie info , może posiadasz sluchawki , ale przy skradaniu się nadal wiesz wszystko dokładnie . Ts z jakimś graczem z bf2 , napewno odpada . Widziałem dobrze tą akcje z flashem , miałeś mleko na ry*u i go zabiles . Czekamy aż wypowie i obejrzy demko Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: czysty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi