AmY 3 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Twój nick:[A]mY*Nick podejrzanego:ZduniuIP podejrzanego:31.182.71.71Data (dzień, gg:mm) zajścia:pare minut temuTwoje demo: http://speedy.sh/ypEK5/zduniu.demRodzaj czita:Wh - AntyfleshCzasy podejrzanych akcji:Trzeba obejrzeć całe demkoIP /Nazwa serwera:bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Siwy ogarnij to demko bo nie mam mapy fy_snow_boom_blood.bsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduniu 3 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Siwy ogarnij to demko bo nie mam mapy fy_snow_boom_blood.bsp Jak grałeś na tej mapie to Ci się odtworzy. Antyflesh,stwierdziłeś to po tej 1akcij co Soota zabiłem,Tego flasha była już końcówka i spokojnie było go widać A po zakończeniu robienia mi demka Admin Soot zrobił mi ss'y które już wstawiłem i nie miałem wh! Edytowane 1 Maja 2014 przez Zduniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmY 3 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nie chce mi się edytować posta Up , więc się wypowiem . To jest niewiarygodne żebyś miał takie info , może posiadasz sluchawki , ale przy skradaniu się nadal wiesz wszystko dokładnie . Ts z jakimś graczem z bf2 , napewno odpada . Widziałem dobrze tą akcje z flashem , miałeś mleko na ry*u i go zabiles . Czekamy aż wypowie i obejrzy demko Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: czysty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi