'$iGn~! 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Świąteczny czas to też czas nudów, oto efekt jednej z pracy : + byłoby super, gdybym mógł umieścić ją w podpisie, bo dodając ją do podpisu - identycznie jak z avatarem pokazuje mi, że mam nieprawidłowy adres e-mail ; O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Proboj cos wbiegiecej a moze zaczniesz ubiegać o Grafika :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 No fajna, fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 no całkiem całkiem , tylko napis słabo widoczny ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 No nawet ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Za takie komentarze jak powyżej powinnam dać warna. Daje prace do oceny, a wy piszecie tylko dwa słowa. a moze zaczniesz ubiegać o Grafika :mrgreen:Powiedz mi co w tej pracy widzisz? Bo ja widzę tylko dodaną ramkę, napis i parę tekstur czy tam brushy. Szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio. 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 No, fajnie fajnie . Jak ci się nudzi to polecam odwiedzić ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Praca jest przyjemna dla oka ale te napis trochę nie pasuje 8.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Tylko dodane kilka brushy, ramka i napis. Nic ciekawego nie widzę. 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Xelion 1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Praca w miarę fajna, tylko tak jak paulina pisała, napis słabo widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Popraw napis i będzie git, sygna bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 No napis się poprawi i spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi