Artur:) 2 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 1. Nick:Artur:) 2. Imię:Artur 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10) 10, BD 5. Mikrofon(Tak/Nie)posiadam, sprawny 6. Składka(Tak/Nie):nie, ale jesli będzie potrzeba będę się dokładać 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.166:27015/top_players/?query=Artur%3A%29&Search=Search 8. Reklamy sieci*: Tego nie czaje:) 9. Opisz: Siebie:*Kulturalny, sprawiedliwy, opanowany, konkretny,dorosły intelektualnie. 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):Jasne że steam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Na ile czas mi pozwoli, pracuje. 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: weekend przeważnie wieczorami, a w tygodniu tak samo, jakieś pół roku temu dużo grywałem na tym serwerze, ale czasu brakowało.Teraz mam go wiecej:) Dlatego chce admina bo troszkę brakuje tam admina. Jak nie to dobra, zamykajcie temat. Ja mam warma? hmm ciekawe za co:) mniejsza, róbcie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na razie na nie ;d Wbiłeś dziś po długiej przerwie i od razu chcesz admina ;d pograj trochę i składaj podanie xd Do tego reklama podania na SB, brak reklam, warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na nie warn brak reklam reklama podania na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi