Wariat 0 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 1. Nick:Adzio.2. Imię:Adrian.3. Wiek:16.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10):dobre 6/10.5. Mikrofon(Tak/Nie):tak mam.6. Składka(Tak/Nie):tak.7. Link do swojego GT**:nie mam.8. Reklamy sieci*:nie mam.9. Opisz: Siebie:*jestem adrian, mam 16 lat chodze do 3 gim nie długo koniec gimbazy, pochodze z grudziądza.Jestem pomocny i uczciwy nie odwalam na serwerach i tych różnych.10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):Non Steam.11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**:po 5/6 godzin12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**:jak wróce ze szkoly to różnie 13/15 a w weekend to od 11 lub 13."**" - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 na nie -nie widze Cie na serwie wogole -jak nie masz linku do gt ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na nie. AMX słabe Brak linku do GT Brak reklam Nie wiem ile masz godzin bo GT Cię nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 na nie: -reklamy -brak linku gt -podanie napisane tak sobie, zero starań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na nie. Brak reklam, nie wiesz co to gt o.O, ns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na NIE -Brak reklam -Brak GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na NIE Powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na nie. Brak reklam, nie wiesz co to gt, ns!@Moderator zgodnie z regulaminem proszę o ukaranie Killa za spam. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na nie Brak reklam Nie wiesz co to GT Pewnie z amxmodmenu byś sobie poradził, ale lepiej nie ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 co to za podanie ? zartujesz?. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi