Zduniu 3 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Twój nick: ZduniuNick podejrzanego:[A]mY*IP podejrzanego:STEAM_0:0:1843192779 195.162.76.1 Nonsteam KontoNEOData (dzień, gg:mm) zajścia:02.05.2014 22:30Twoje demo: http://speedy.sh/xcHNq/Amy.rar proszę obejrzeć do końcaRodzaj czita: WallHackCzasy podejrzanych akcji:2pierwsze akcje jak Amy skanuje przez bramę perfekcyjnie następna przy moscie jak zabił hedszotem przez most jak tam nic nie było widać. Ale zobaczycie ocenicie!IP /Nazwa serwera:BF2 P.S nie wiem czy to był Amy bo nic nie pisał na say a zawsze pisze.Ale chyba jak ma vipa to tylko on moze grac na tym nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Oglądałem to demko 2 razy. 1 raz bez wh i wydawało mi się, że czysty, ale ściągnąłem wh na szybko i obejrzałem 2 raz. Sądzę, że Zduniu idealnie to nagrał bo z wh widać jak lata celownikiem za modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Został zbanowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi