Mati. 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Nick : Mati. Data Zdarzenia : Dzisiaj Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Niezlylol. Opis Sytuacji : Prowokacja (nie udana) + regulamin się kłania, jak pisałem ^^ Dowód : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 powiem jednym słowem żałosny jestes :-) .. za to ze wyslałam zdj nawet nie nagietaka afera .. niezle 8-) .. ty chyba prowokacji nie widziałes .. dzieci sobie coś ubzdurały .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Uuu, niezlyLOL nie wolno tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 No tak dla Ciebie mogę być żałosny... ale przynajmniej nie zachowuje się, jak 5-latek ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 ja lubie sie zachowywac jak 5 - latek i nie powinno Cie to interesowac : ) moja sprawa , moje zycie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi