CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Siemka Postanowiłem wcielić w życie nowy pomysł (a zarazem stary gdyż już lata temu o nim myślałem) aby reklamować nasz serwer w postaci "SPRAy'a" Efekt końcowy dzisiejszego tutoriala wygląda tak: Prawdopodobnie sposób ten znajdzie sporo zwolenników a na dowód mogę wam powiedzieć iż cieszy się on dużą popularnością oraz liczbą pytań "jak to zrobić?" i innych tego rodzaju Nie będę o tym rozprawiał, dzisiaj wytłumacze jak zainstalować Spray reklamujący serwerownię Poniżej danego etapu jest zdjęcie przedstawiające kolejne jego czynności. Etapy:1.Wchodzimy w link: http://www.speedyshare.com/gKNPd/tempdecal.wad po czym kilkamy na nazwę "tempdecal.wad"(na zdjęciu miejsce kliknięcia zaznaczone czarną obwódką) dzięki czemu plik pobierze się nam do folderu pobrań. Otwieramy ten folder. Zdjęcie: 2.Klikamy na pobrany plik prawym przyciskiem myszy po czym wchodzimy we właściwości. Zdjęcie: 3.Zaznaczamy opcję "tylko do odczytu" Zdjęcie: 4.Klikamy "zastosuj" a następnie "OK" Zdjęcie: 5.Kilkamy prawym przyciskiem myszy na plik po czym go wycinamy/kopiujemy. Zdjęcie: 6.Wchodzimy w nasz folder z CS'em. Zdjęcie: 7.Jeżeli posiadamy STEAM wchodzimy w folder cstrike polish jeżeli zaś jak w moim przypadku NON STEAM wchodzimy w folder cstrike. Zdjęcie: 8.Klikamy prawym przyciskiem myszy na przestrzeń wolną od plików i klikamy wklej. Zdjęcie: 9.Następnie gdy wyskoczy nam komunikat o potwierdzeniu zamiany plików klikamy "TAK". Zdjęcie: 10. Możemy już wyłączyć wszystkie foldery, włączyć naszego CS i klikając klawisz T lub inny pod, którym macie zbindowany spray reklamować naszą serwerownie. Chciałbym bardzo gorąco podziękować użytkownikowi Semi na, którego pracy oparłem swojego spraya nic mu o tym nie mówiąc. Link do jego pracy:http://forum.cs-classic.pl/topic/14116-prosta-tapeta-cs-classicpl/ Miłego dnia i samych HeadShotów, CiapatyMurwa 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Lajk za chęci i prace. Ale jest mały problem bo robiąc to co ty sam napisałeś w pkt nie skutkuje bo tego sprayu nie uzyskuję. @Edit Dobra już sobie to ogarnąłem i działa wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Lajk ,Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dobry pomysł spróbuję wykorzystać w wolnym czasie Like oczywiście ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Fajnie rozkminione.. Tez spróbuje sprawdzić jak bede miał chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odpalonyx :D 1 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Poszedł lajk !!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 rozkopuje stary temat ;d Taki sprey, ten 3 obrazek CS-CLASSSIC.PL (bez nick) można umieścić w naszym cs 1.6, jak karol zrobi" kolejną wersje to móglby dać, bo z tymi ostatnimi spryami przegiął można jeden podstawowy sprey dać i to nim będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dobry pomysł. Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Siwy to już załatwiłem jakiś czas temu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus123 13 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Taka reklama rządzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 refleci like dobrze zrobiony poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Przyda się ! jak już biegacie u konkurencji to tylko z takim sprayem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 O ile mi wiadomo znajduje się już w CS classic Non Steam jako standardowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi