giemzus 0 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 1.Twój Nick: giemzus 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dawcioo 3.Admin/Gracz :Admin 4.Data i godzina: 03.05.2014r o godzinie 18:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Nie mam dowodów niestety 6.Opis sytuacji:Wchodzę na server i patrze że ktoś mi na nicku siedzi mówię dawciowi żeby bo banował a on nic. Po 5min kłócenia się zamiast jemu dal bana mi !!! Mam nadzieję że dostane UB i że taka sytuacja już się nie powtórzy Dobrze dawcioo teraz zaloże hasło bo nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Giemzus było was dwóch skąd mam wiedzieć który, to ten prawdziwy. Gdybyś nie wiedział, można założyć darmową rezerwację nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dam ci UB i zgłoś się do mnie na PW to założe Ci hasło na nick.Jeżeli się nie zgłosisz o hasło i znów dostaniesz bana to drugiego UB ci nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi