Wizz 0 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jak w temacie, gram w cs i około co minutę wyskakuje mi ten błąd, jakieś rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Screena pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panspecjalista 0 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Tez tak miałem , pomógł dopiero reinstall steama i Cs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 2 dni i będzie okej, też tak miałem, steam się zbugował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi