soot 306 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jak pozbyć się zwieszek/ścinek myszki/klawiatury ? Pierwszy sposób: Dla użytkowników Kart Graficznych ATI: Jednym ze sposobów, usunięcia zwieszek klawiatury czy też myszki, jest: 1. Klikamy menu START, a następnie URUCHOM. Wpisujemy services.msc po czym klikamy enter. 2. W otwartym oknie, szukamy ATi Hotkey Poller a następnie klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i klikamy WŁAŚCIWOŚCI. Poniżej, mniej więcej jak to u was wygląda: 3. Kiedy uruchomi nam się dodatkowe okno, szukamy w głownej zakładce czegoś takiego jak: Tryb uruchamiania (Na screenie jest to widoczne jako: Startup Type, po czym Disabled.) a następnie wybieramy Wyłączony. 4. Po wszystkim dajemy Zastosuj, po czym resetujemy komputer. Powinno pomóc (5. Podobno, można się też pozbyć wieszek, każdorazowo zamykając proces ati2evxx.exe) --------------------------------------------------------- Drugi sposób: Dla normalnych użytkowników. Można to zrobic w bardzo prosty sposób, a mianowicie ustawisz mniejszy priorytet dla naszej gry. Niestety z tego co mi wiadome, działa to tylko w przypadku, jeżeli nasz STEAM zainstalowaliśmy w innym folderze niż Program Files, bo cmd nie czyta spacji. 1. Klikamy prawym na nasz skrót do Counter-Strike, a następnie Właściwości i w linijce Element Docelowy nalezy dodac: C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /C "start /LOW Aby nasz Element docelowy wyglądał mniej więcej tak: C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /C "start /LOW D:\Steam\Steam.exe -applaunch 10" Uwaga! Windows posiadamy na dysku C:/ zaś Steam posiadamy na dysku D:/ dlatego jeżeli u was jest to inne, należy to zmienic. Dzięki temu, nasz Steam oraz Counter-Strike powinien się włączac z priorytetem niskim, niestety przez co może się uruchamiac troszke dłuzej, dlatego się nie martwcie. --------------------------------------------------------- Możliwym także sposobem jest wgranie MouseFix'a Opis: Tutaj -http://www.cscenter.pl/download_counter_strike/15033-mousefix.html Oraz częściowo tutaj - http://www.cscenter.pl/archiwum/4646-mousefix.html Poradnik nie jest mój, został napisany przez Sh1moda 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 lap lajka postarales sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 lap lajka postarales sie:) Jak napisał, że to nie jego to jak się postarał ;d Fajny poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myR Alray 2 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Poradnik fajny jak byś sam zrobił byś plusa dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperFrankie 5 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dzięki Ci ! Poradnik jest zajefajny + pomógł mi z problemem który dopiekał mi od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi