Deminer84 9 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Mój pomysł polega na tym, aby na forum dodano punkty, za które będzie można odebrać VIP'a lub co tam sobie administracja wymyśli aczkolwiek za 1 post będzie dostawało się 1 punkt za nowy wątek 5 punktów. Jeżeli administracja zdecyduje się na zaakceptowanie tego pomysłu mogę dać link do tego pluginu. Pozdrawiam całą administrację sieci cs-classic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Na nie. Na forum zrobiłby się WIELKI spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No tak, ale użytkownicy forum pisali by więcej pomysłów itp. dzięki czemu praktycznie nieużywane działy by się zapewniły postami oraz wątkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 sa juz "lubie to" po co kolejny system lajkowania? oszem zapełnily by się spamem w celu uzyskania "punktów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Lubie to to nie jest to co punkty. Punkty naprzykład będzie się zbierało do 100 i potem z tych punktów będzie można dostać Vip'a czy coś tam coś tam. Lubie to to system, który umożliwia lajkowanie tych postów, które się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Również na nie Robił by się spam na forum, aby tylko dostać za free vipa/premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ale można również tak zrobić, że tego vip'a będzie można dostać tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 To po co coś takiego robić jak każdy dostanie po razie i do usunięcia pójdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No w sumie masz rację, ale ja nie decyduje o wszystkim lecz administracja więc to oni sobie ustalą co gdzie i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 to jest zbędne, zasyfiło by tylko forum Nikt tego nie stosuje ponieważ na forum zrobiły się gigantyczny spam Wiadomości napływałyby jedna za drugą W ciągu dnia mieli byśmy 3k postów do przodu A takiego spamu nikt nie ogarnie A co do vipa to gdzie osoby miałyby go dostawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Będą tego vipa dostawać na wybranych przez nich serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Na nie, ale dobrze, że choć jeden brnie do tego, by wypełnić te pustki na forum, tu się nic nie dzieje, tutaj trzeba kreatywności, pomysłów, aby przyciągać ludzi, żeby rekrutacje były pozamykane z powodu przekroczenia miejsc. No cóż... To jest oczywiste, że każdy napisze coś, aby dostać punkt, myślę sobie nawet, że pojawiałyby się odpowiedzi w temacie "Prośba o UB" ...Już wolę nie wiem, żeby ludzie biegali po innych serwerowniach i reklamowali nasze forum, przyciągali ludzi, potem ukazali wielką sumę swoich reklam w zamian za, nie wiem, VIPA na wybranym serwerze, no można coś wymyślić, po to macie te arbuzy na kijach by myśleć -_-.Jest tyle pomysłów na które nie umiecie, albo nie chcecie wpaść, bądź ich zrealizować "Bo nienawidzicie jak ludzie robią coś dla rangi itp" Z takim podejściem to zdziałacie wiele ). Powodzenia, ja w jakiś sposób staram się przyciągać ludzi, ale to na nic, pootwierać konkurs redaktorski, konkurs graficzny, bo widzę, że nieźle graficy się, że tak powiem opie*dalają, tyle z mojej strony, ja niestety, bądź "stety" (Dla Rybaczka) - tymczasowo nie istnieję. Edytowane 5 Maja 2014 przez -_- Wygląda to tak że dana osoba robi coś przez jakiś dany moment by otrzymać rangę, a po otrzymaniu powoli to olewa. Wystarczy popatrzeć na niektórych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Każdy pomysł który poprawi aktywnosc na forum jest dobry. Ja jestem za dodaniem punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 James0v to pokaż mi jednego grafika i co ja mam sam brać w tym udział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Moim zdaniem nie Ponieważ ludzie pisaliby więcej wątków lecz bezsensownych ale mogłoby być tak że te wątki żeby punkty zostały rozdane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Bezsensu .... zacznie się tylko niepotrzebne spamowanie >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Pisali by więcej wątków, aby zebrać punkty. No i właśnie oto chodzi. Bezsensowne wątki zostaną usunięt, a z wątkami wraz punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie. Taki pomysł odpada, ale plus za to że starałeś się pomóc. Jame'bond "Wygląda to tak, że dana osoba robi coś przez jakiś dany moment by otrzymać rangę, a po otrzymaniu powoli to olewa. Wystarczy popatrzeć na niektórych użytkowników."Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi