Skocz do zawartości

E - mail

Deminer84

Rekomendowane odpowiedzi

Mój pomysł polega na tym, aby został stworzony e-mail, który będzie również wykorzystywany do celów pomocy innym. To byłby e-mail ,, [email protected] lub na innej poczcie. Dostęp do niej mieliby tylko opiekunowie serwera oraz headadmini. Myślę, że taki e-mail zmniejszyłby spam na pw do H@. Jezeli administracja chce mogę zrobić taki e-mail, a potem sobie zmieni hasło.

Dziękuję i pozdrawiam całą administrację sieci serwerów cs-classic.

Mam wrażenie, że na się chcesz coś wymyślić, ale nie do końca  Ci to wychodzi. Wybacz, ale ludzie którzy stworzyli tę sieć na pewno poradzili by sobie ze "stworzeniem" owego maila.

Co więcej, takowy istnieje tylko wykorzystywany jest w innym celu. Na pewno dostałeś wiadomość e-mail zaraz po zarejestrowaniu się na forum csc, no nie? ^^

Nie neguję Cie, nope.. Jednak są inne opcje komunikacji, mam na myśli szybsze, którymi tutaj operujemy by pomóc czy doradzić.

Pozdrawiam

Chodziło mi bardziej o prywatne wiadomości do H@. Napisał, że dzienanie przychodzi mu tak około 20 pw i ja pisałem to z myślą o -_-. Zmniejszyło to by spam jaki jest u headadmina na pw.

• Właściciel

Na razie (odnośnie spamu) załatwmy sprawę z FAQ, to na 100% zmniejszy spam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności