Ilonez 779 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 1.Twój Nick: Ilonez 2.Nick admina/gracza który zawinił: mieczu 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 6 maja 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/4mKuf/mieczu.dem 6.Opis sytuacji: Nadużywanie Pro Vipa również dotyczy stawiania lm. A ten osobnik postawił na demku bodajże 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Już nie patrząc na te lm, piszę wczoraj do niego, żeby pamiętał o przerwach, a on mi odpisuje "to po ch** ja ku*** kupiłem tego pro vipa" Karol rozumiem, że pro vipy to duży zysk dla serwera, ale może zrobić coś takiego, jeżeli ktoś chce kupić pro vipa to musi nieć przegraną daną ilość godzin. Decyzja oczywiście należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 No niestety tak jest jak pisze Ilona. Świadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Każdy kto nie znał regulaminu pytał się o niego, hapaj/kozak jakoś potrafili zapytać, mieczu nie pytał, więc skąd mogłem wiedzieć, że nie zna?Zresztą tak jak pisałem wcześniej, ja nie muszę nikogo informować o tym jaki obowiązuje regulamin, ponieważ ma sam ruszyć "pupę" i go przeczytać, skoro nie zna regulaminu to nie ma prawa grać na serwerze. Co do Dawcia, czemu miałbym tak zrobić? To idiotyzm, każdy powinien mieć prawo go kupić, a wiele osób przed kupnem pyta się mnie jak to wygląda i czy są jakieś "haczyki". To jest usługa, którą sami chcieliście z limitem już przy starcie serwera, czyli prawie rok temu. Poinformuje go dzisiaj, a jeżeli się nie zastosuje to zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi