Rybak 476 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jako iż wcześniej nie było tematu gdzie możecie opisać swoje problemy/bugi dotyczące serwera/gry powstaje ten oto temat gdzie możecie to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Da3m0n 1 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 To nie jest wina pukawki... grałem na DD2 i wszystko śmiga (inna sieć serwerów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Nie bede sie powtarzal w kwesti tego kogo jest wina pracuje nad naprawieniem tego dalem ci alternatywe grania poki wejsc nie mozesz, jesli nie chcesz pobierac naszego klienta to niestety musisz poczekac az problem zostanie naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MRU- 0 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 02.06dostałem bana 005.06na forum dostałem ub a na serwerze nadal pisze że mam bana.co mam z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Dziś nie działał perk płaszcz harrego,lecz nie wiem czy bug aktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Sprawdź i daj znać jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Perk: Wytrenowany Ghost. Opis: Dostajesz 50 Zdrowia oraz tracisz 20 kondycj Dodaje 100 zdrowia zamiast 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menda 1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Fala śmierci zadaje 60 dmg, za to broń przy tym itemie zadaje po 2-3 dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony Banan 1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Przy klasie komandos w opisie jest napisane że ma umiejętność kamuflazu ale niestety widoczność jest normalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Płaszcz Harrego dalej nie działa a klasa Pain Killer to żart,ja z trudnością sobie radzę z nią a często padam a słabsi gracze padają jak liście proponuje coś zrobić z tą niewidzialnośćią lub nożem bo graczy odstrasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony Banan 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 premium musi się czymś wyróżniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 W przyszłym sezonie po resecie bodajże klasy tej nie będzie albo będzie osłabiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Po mapie de.alpin serwer sie crashuje i nie ma go jakies 30 minut. Prosilbym o naprawienie/usuniecie mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Brakuje respów na mapach typu de_rats,cs_assalut,na cs_italy,cs_max i alpin nie jestem pewien. Wszystkie z powyższych problemów nadal jest aktualnych. Proponował bym jednak wgrać plugin umożliwiający komunikację NS/Steam i jakieś nowe mapy/perki po za tym brak adminów doskwiera o każdej porze./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Był juz ten plugin umożliwiający komunikacje miedzy "ns i s" i się nie sprawdziła wiec to odpada a nowe mapki by się zdały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czy można używać bazooki na mapie cs_wiocha w pokazany na demku sposób ? http://www61.zippyshare.com/v/73664043/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę założyć osobny temat. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi