KiPeR 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Według Mnie serwer teraz jest do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 oj no czemu : << mi sie własnie podoba : P chociaz duzo osób kampi i ledwo co sie zrespie to znowu dedam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 oj no czemu : << mi sie własnie podoba : P chociaz duzo osób kampi i ledwo co sie zrespie to znowu dedam ;pNo i co to za gra? Liczy się "Kto pierwszy do respa ten wygrywa" bez sensu to dm. Klasy nowe fajne, ale to dm bez sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 nie narzekacjcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 wystarczy sie do tego przyzwyczaić :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 lipa teraz jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wielu się podoba, nie mow o respie bo jak wpadniesz do nich na resp to podaniesz. Teraz lepiej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mi się teraz bardziej podoba ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Choć nie gram już na 8001 , a usłyszałem że jest dm , to mogę się zgodzić z nuppem oraz kiperem że serwer idzie w złą strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 tak teraz jest o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja uważam, że zrobienie tej modyfikacji z dm wyszło na dobre:).Wiele nowych graczy przybywa, ponieważ to właśnie na takich serwerach uczy się grać.Przynajmniej nie trzeba czekać aż zabiją wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 lipa i tyle...mialem pozartym skasowanie klasy kostek i wstawienie wuwunia od 6k...jak na kostu np.ja mialem ponad 6500 i teraz znowu mam dobijac do 6??napewno NIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi