T()^^ECZEK 0 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 1.Twój Nick: nic 2.Nick admina/gracza który zawinił: DawciOo 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 06.05.2014 - 16:35:48 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): gracze... 6.Opis sytuacji:był SURV i popatrzyłem ze niektorzy sobie stoja to ja też na chwile stanałem zeby wziasc napoj z lodowki i patrze ban na 3 godziny powod kampisz na NEMKU :/! ja sie pytam co to jest? a przypomne ze byl surv... przypierdolil sie dzieciak do mnie a na inncyh nie popatrzył .Widze ze troche skarg jest na niego... i b dobrze niech wie ze gracze nie chca cie jako admina .Wy patzcie komu admina dajecie jak dzieci maja rzadzic to ja dziekuje, juz nie mowie jakie słówka od niego szly w moja strone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jeżeli wcześniej nie było banów za kampienie to admin nie może ci od tak najwyższego czasu bana. Co do twojego "juz nie mowie jakie słówka od niego szly w moja strone ...", pokażesz dowody, uwierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Kampiłeś jestem świadkiem ja ci chciałem dać bana ale ubiegł mnie dawcio a co do tego "kampisz na nemku" to pomyliło mu się i tyle miało być na survie -.- Dodam jeszcze że 1h przed tym zdarzeniem dostałeś ode mnie bana za cele na 3h i weszłeś na aktywnym banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 napisałem na nemku bo się pomyliłem. jeżeli chodzi o bana, człowieku Ty siedziałeś w kampie jako zm, gdzie był surv. Nie łam regulaminu to nie będzie bana. Jakie słówka szły w Twoją str? czekam na to co niby do Ciebie pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Aktywne bany (42) Data Gracz SteamID Admin Powód Ban Długość 06.05.2014 nic STEAM_2:0:1874380632 DawciOo kampisz na nemku 3 Godzin(y) 06.05.2014 nic STEAM_2:0:1025056186 3lu Cele kampisz 3 Godzin(y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T()^^ECZEK 0 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 nieudowodnie bo nie zrobilem screena ... ale teraz zrobie i bede miał na uwadze ciebie i twoich koleszkow ale dobra zacytuje "masz bana kurwo" mapa zm_killdust te slowa padly od DawciOo.Mysle ze ktos kto bedzie patrzyl forum to przypomni mu sie ta akcja i potwierdzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 hahahahahahaha chyba śmieszny jesteś nigdy nie obraziłem gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T()^^ECZEK 0 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 a ty Elu w jakim tu charakterze ? kolege bronisz? ty jetses takim sam jak on... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 karol sprawdż logi i i tyle ... A ja tu w charakterze świadka panie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi