CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Siema Pomimo tego iż ani raz nie byłem na serwie BF2 postanowiłem zrobić mapę. Mapa jest w pełni mojego autorstwa Ma ona na celu nabijanie odznaki za HE. Nazwa: HE_CiapatyMurwa Ilość slotów: Uwzględniłem to, że BF2 ma 24 więc zrobiłem 28. Broń podstawowa: Nóż Broń mapy: Granat wybuchowy + nóż Strefy kupowanie: Usunięte. Mapka pozostanie w pełni własnością serwerowni CS-classic.pl ponieważ nie mam zamiaru udostępniać jej na innych forach. Udostępniam ją wszystkim i licze na to, że się spodoba i opiekun wgra ją na serwer jako standardową a gdy to już się stanie liczę, że będzie często wybierana w głosowaniach Aby obejrzeć mapę należy zapisać ją w katalogu CS/cstrike lub cstrike polish/maps a następnie włączyć "Nową Grę" i wybrać mapkę z katalogu map. http://speedy.sh/E4R99/HE-CiapatyMurwa.bsp Pozdrawiam, CiapatyMurwa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mapka fajna like dla ciebie za starania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 na bf2 nie dodajemy map ktore ulatwiaja wbijanie odznak tak wiec musisz sprobowac gdzies indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Łap ode mnie like za fajna mapke ale na bf-a jej nie dodam powód Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi