Spontan 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Siemka właśnie chcę kupić serwer na pukawce i chciałbym się do was dołączyć serwer to bedzie JailBreak. (Uwaga Ja Za Wszystko Zapłace Tylko Musi Mi Ktoś Pomóć Go Robić) Ale też nie wiem czy go dać PUBLICZNIE czy PRYWATNIE jak bedzie prywatny to bedzie 32 sloty i do zapłaty 80,00 zł miesięcznie a jak publiczny to 111,68 zł nie wiem jaki zrobić. chciałbym sie do was przyłączyc i rozkręcać wasza sieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Na prywatnym haslo jest zalozone.. A na publicznym nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie przyjmuje serwerów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi