AdeK 31 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam , duzo ludzi truje sie ze nie ma modeli a im sie podobały dlatego chcem pomuc i oto krotki poradnik. 1.Kliknij ppm na twojego cs na pulpicie, a nastepnie "Otworz lokalizacje pliku" 2.Otworz folder o nazwie cstrike --> models --> Classicowy i w tyl folderze masz all modele kture były na cod 350. 3.Zaznaczacie wszystkie modele i kopiujecie do folderu "models" powinno pojawic sie wam ze taki plik juz istnieje wiec wybieracie "Kopiuj i zamień" 4.Właczamy cs i mamy wszystki modle ktore były na cod 350 i mam je teraz na wszystkich serverach 5.Klikamy "Lubie to" i piszemy w komentarzu czy działa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 można i tak ale modele już wróciły były na chwile wyłączone bo coś sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Adek '' pomóc " *, '' które '' * Może dla początkowych graczy się to przyda ale nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi