Falladon 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Serwer 1. Nick: Falladon 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10): 6/10 Usze się szybko 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT*: http://www.gametracker.com/falladon/ 8. Reklamy sieci*: Brak 9. Opisz: Siebie: Interesuje się cs'em, Spokojny, Pomocny, Cierpliwy, 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Non Steam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Dziennie ok 4-8 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze 6-7.30 , 16-20 Weekend Jestem Cały Dzień PS Dużo osób chce żebym miał admina "**" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 wiek, i amxx z reklamy Poduczysz sie amxx, zrobisz 5 reklam.. probny moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Na nie -wiek -amx -reklamy -ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nie. Wiek, reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 + pomocny + kulturalny + GT - Reklamy jestem na TAK ale czekam na reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dorób reklamy, amxx raczej ogarniesz. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Okres Próbny +ogarnięty,miły,pomocny Minusy - Reklamy,Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Sporo osob jest na nie ale jednak ja powiem na tak lecz narazie to próbny bo na servie spedza sporo czasu a mało jest adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 na Tak +amx +wiek +Steam +ogarnięty +mikro +składka -Reklamy ;0 NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Siema,. jestem jak najbardziej na tak! uważm, że był by dobrym adminem, gdyż gra prawie całymi dniami... i jest bardzo ogarnięty. wszyscy go lubią i poprostu przyda się serwerowi taki admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzio 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jestem na NIE. Powody: - Reklamy - Wiek - Aktywność - Znajomość AMXX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AWP Master Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jestem na TAK !!! +aktywny +miły +pomocny +ogarnięty +mikro +Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nie spełniasz wymagań nawet reklam nie chce Ci się zrobić. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi