CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Siema, planowałem zrobić poradnik na forum z pewnego programu aczkolwiek po jego usunięciu i ponownej instalacji(w celu zrobienie dokładnych SS co po czym robić) nie wyskoczyła mi pewna opcja, która wyskoczy ludziom w trakcie 1 instalacji(ja już instalowałem 2 raz więc nie wyskoczyła) a chciałbym to ująć na SS więc szukam ochotnika, któremu wszystko dokładnie wytłumaczę i poproszę o zrobienie około 3-5 zrzutów z ekranu i wysłanie mi ich. Nagrody nie przewiduję ponieważ służy to dobru forum aczkolwiek uwzględnie nick tej osoby podczas pisania poradnika pozdrawiam, CiapatyMurwa EDIT: Nie wiem co za złe moce sprawiły, że w tytule napisałem kilkoro zamiast kilku aż razi w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 wtf? Napisz po polsku ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Po prostu musisz zainstalowac program i zrobic SS po kolej co i jak ja bym to zrobil ale mi sie nie pojawia takie okno, ktore pojawi sie tobie i innym woec musze miec z tego SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no a my jesteśmy jasnowidzami i wiemy jak ten program sie nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 " któremu wszystko dokładnie wytłumaczę " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no napisz jaki ten program, poki mam czas to ci te screeny wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak zainteresowania tematem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi