mattheo. 5 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Z braku czasu piszę dopiero teraz. 1.Twój Nick: Mattheusz <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Krypton 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 2014.05.06 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/PDhKv/2014-05-06-00003.jpg 6.Opis sytuacji: No jak widać na screenie. Admin kompletnie nie wie co to jest TXT. Padł bo skampiłem się nad tą bramą i dodatkowo runkę dropnąłem. Chyba go poniosło. Powinien poczytać i nauczyć się co to texturki. A Gepard już się ogarnął (w miarę ;d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 TXT- miejsce gdzie nie wejdziesz normalnym sposobem, tylko przy pomocy jakiś perków / klas co mają kilkanaście skoków. Krypton dobrze cie zbanował, bo to jest teksturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattheo. 5 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 No jakoś mnie nie przekonałeś, teksturki masz na dust2_long naprzeciw respa TT jak wskoczycz nad ścianę i tam masz "wodę". Tutaj była mapka de_dinaunion txt jest na niej na "długiej" i gzymsy przy ścianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 To Nie TxT Wpisz Sobie Na youtubie miejsca na txt cs 1.6 ja oglądałem all mapy przez 30min i są pokazane gdzie jest txt UWAGA To NIE TXT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mattheo jakby co to są skargi a nie temat że ja się już uspokoiłem ale dzięki Ale do rzeczy, to nie są TXT to jest część mapy... PS- ss'y muszą być spakowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattheo. 5 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 No spoko Gepard. Z drugiej strony tej "bramy" można na luzie wskoczyć. Txt masz na tej mapce przy B ( dach nad przejściem od strony respa TT) i na długiej na ścianie masz "dach". :-) Wzmianki w regulaminie skarg nie znalazłem co do spakowanego dowodu. Poczekamy na wypowiedź Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 TXT- miejsce gdzie nie wejdziesz normalnym sposobem, tylko przy pomocy jakiś perków / klas co mają kilkanaście skoków. Krypton dobrze cie zbanował, bo to jest teksturka. W tym poście zostało ci wytłumaczone co to TXT nieżależnie od serwera zasada jest jedna taka sama. Bez żadnego moda w to miejsce za które zostałeś ukarany banem nie wskoczysz także ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi